Nattaye

Alla inlägg under juli 2009

Av Nathalie - 26 juli 2009 21:27

Hejsan! Jag ville bara tacka alla som har sagt grattis idag!

Imorse fick jag sms av 3 stycken! Och ett härligt uppvaktande av min familj vid niotiden. Sen innan vi åke till farmor och farfis så ringde Jennifer och sa grattis. Sen så sa ju alla här hos ff(farmor och farfar) grattis också! och ben har hälsat och henrik har hälsat och någon  som jag inte kommer ihåg vem det var har hälsat! Och nu på bloggen har lelle och Nettan gratta! + lite extra grattning från Nettan och Ben!

TACK ALLA FINA MÄNNISKOR!

Och ps... Jag lägger in ett inlägg om hur dagen idag har varit! Men  nu ska jag vara lite social. :-)

Byebye

/Natta

Av Nathalie - 25 juli 2009 23:53

Idag har vi bakat till imorrn!

Jag och jennifer bakade kokostoppar och mamma bakade(tillsammans med jennifer också lite...) Vaniljbullar och tog degen som blev över och gjorde kanelbullar! Och pappa började med fyllningen i tårtan!

Det var jättekul, men det var också jättegott.... Jag smaskade i mig smeten jag hade på händerna! Mums! Om ni undrar varför vi bakade så fyller jag ju år imorrn! Eller om 5 minuter!!!!!! :*) =) Jippi!

11 år! Oj,oj,oj! Känns som typ 9... Haha

Här kommer massa bilder från bakningen!

/Natta

Av Nathalie - 25 juli 2009 13:18

Igår sov jag över hos jennifer- igen = * )

Hehe, men den här gången sov vi i tält!

Efter jag hade ätit så kom jag till henne och då fixade vi i tältet och så...

Sen spelade vi Cluedo, lekte med hennes ankor som egentligen ska vara till en fin prynad som hon har på sin altan. Det var plastankor som skulle simma runt i pryndaden.  Det var fatiskt kul! Hihi

När vi gick in i tältet igen så spelade vi vänd tian och sen ropade hennes pappa att vi kunde få varm choklad och mackor! Mums! Det varv jättegott. Chokladen var helt perfekt, alltså inte för varm och inte för kall, utan helt lagom att dricka. Sen gjorde vi iordning oss, sen körde vi sanning eller konka. Men sen efter det bestämde vi oss för att sova.

Efter ett tag frågade jennifer: Har du somnat? Och svaret blev såklart nej, jag är dålig på att somna fort. Och då frågade hon om vi kunde sova i deras husvagn istället, för hon bara tänkte på saker som kunde hända....

Hehe, som typ att det kommer in någon genom deras grind eller nåt sånt.

Så vi givk in i husvagnen och sov istället. Det gick lika bra det,fast det var lite synd att vi inte sov i tältet men det kommer fler gånger! :)

Sen nästa dag gjorde vi iordning oss och åt frukost och lekte lite mer med ankor sen gick jag hem för de skulle till grönan! Så nu är de alltså där. De sa se The Poodles i kväll på sommarkrysset! Poodlesgalen! ;)  Hoppas att jag ser henne någon gång, ska kryssa ikväll iallfall gäör alltid det! Tycker det är jättekul, ikväll ska jag tjata på mamma och pappa att någon ska vara med iallafall. Skulle vara kul om de var det. Fast mamma har ju faktist varit med en gång med mig, tack!

/Natta

Av Nathalie - 25 juli 2009 13:01

Igår vid typ halv 2 tiden så åkte jag, jennifer, jennifers syrra och hennes pojkvän och jennifers brorsa till ett cafe i västerhaninge centrum! Det var jättekul. På vägen dit hade vi på radion ganska högt och alla satt och sjöng. Om ni undrar vém som körde så var det jennifers syrra :)

Jag hade med mig 25 kr dit och hade kvar 10 kr sen. Jag köpte en vaniljbulle, det var första gången jag prövade en sån, den var jättegod!

Jennifer tog en kanelbulle, hon fick smaka en liten bit vaniljbulle av mig, hon tyckte också att det var gott. Det var liksom en rund bulle och sen så hade de lagt i vaniljsås i den, typ.... Och sen var det florsocker tror jag på själva bullen! Mums! Sen åkte allihopa till centrum. Jag kände mig så kort när alla gick tillsammans, jennifer är ju jättelång kanske 1.60 eller nåt! Sen var det hennes syrra och hennes brorsa är ju väldigt långa eftersom att de är någonting med 20 år. Och jennifers syrras pojkvän var längre än hennes syrra så.... Jag var ´ganska kort jämfört med dem :)

Iallafall, jag köpte ingenting var på väg att köpa ett till scrappapper för 10 kr men gjorde inte det. Jennifer köpte ett par örhängen som var jättefina!

Går ni in på jnsida.blogg.se så kan ni se dem på en bild där.

Hennes syrra köpte en jättefin väska som var svart med blommor på.

Och hennes brorsa köpte fyra pocketböcker.

Och hennes syrras pojkvän köpte kinamat! =)

Det var kul.

/Natta

Av Nathalie - 24 juli 2009 12:37

Nu skriver jag bara lite kort.

Imorse vaknade jag vid 10.00 och åt frukost och tittade på tv. Sen gjorde jag iordning mig och nu ska jag gå till Jennifer. Bloggar mer sen beror på vad som händer senare. ;)

/Natta

???

Av Nathalie - 24 juli 2009 00:10

Oj! Har jag inte skrivit något idag!!!!!????

Oooppss... Aa nu är ju klockan över 00.00 men så här har dagen varit iallafall....  Jag vaknade och Lena var ju fortfarande kvar här och jag skulle vara orolig om hon inte var kvar! :-)

Hehe, sen vid ett eller halv 2 så kom Jennifer och vi gjorde en video, men jag visste inte att jag hade det programmet så hon tittade och hon hittade det!!! Jag tipsar om  Windows Movie Maker. Det är jättekul, man kan lägga in massa bilder och musik till bilderna och text.... Och det är jätteenkelt. och det bästa, det är på svenska!!! Jippi! Sen åt jag en Billys pizza med biff och bearneisesås på. Sen kom jag inte ihåg vad vi gjorde men vi hade kul iaf.  Sen cyklade jag och pappa iväg, vi skulle ta lite cachar och åka till farmor och farfar i jordbro en sväng. Föressten gör ett inlägg om geocaching imorgon. Ni kanske inte vet vad det är, hehe....

Iallafall, men det är som en sport eller orientering där du ska ha en gps och genom den så ska du försöka leta efter gömda "cachar" alltså små eller stora burkar som är gömda precis varsomhelst! Det är kul, pröva gärna på www.geocaching.com eller på www.geocaching.se !

Jag tog 7 stycken! Idag! Sen efter när klockan var typ 20.00 så cyklade vi med mamma hem eftersom att vi var i jordbro och tog cachar nästan precis utanför hennes jobb. Sen svängde vi av vid Ica Maxi och handlade lite. Sen kom vi hem trötta och hungriga. :)

Vi gjorde grekisk sallad! Mums! och så tittade vi på filmen LasseMajas Detektivbyrå - Kameleontens hämnd. Den var faktiskt jättebra!

3/5

Och nu ska jag sova...

Det regnar som jag vet inte vad!!!! Jeffi blir nog lite rädd, bra att jag ska sova i hennes rum!

Godnatt och sov så gott!

/Natta

Av Nathalie - 22 juli 2009 21:59

Ikväll sover Lena över :)

Vi har gått ut utan att säga nåt.....

Sorry, mamma och pappa. Fast vi gick typ bara 15 meter. =)

Sen satt vi i en sandlåda och sjöng om en sång att vi fick jättedålig mat i skolan..... vi låtsades att vi fick sand! Hehe, det var kul.

Sen gick vi in och nu håller vi på med våran egen radio!

Det är jättekul, fast vi babblar typ mest.

Vi kommer att ta lite kort, så jag lägger upp det sen.

Bye!

/Natta

Av Nathalie - 22 juli 2009 14:21

Jag fick också prata! Här nedanför ser ni mikrofonen jag prata i! :)

Nee, så stor grej var det kanske inte då, men ändå lite kul, hihi.

Min faster Jessica pratade också, hon var jätteduktig!

Fast hon har ju faktiskt sändt förut också.

Hon hade ett julprogram eller nåt sånt i julas. Det var en liten julkalender typ.....

Pappa spelade lite ovanlig musik än vad det brukar vara. Det brukar vara mer, aa inte riktigt som rix fm eller så...

Men... Pappa gjorde iallafall lite mer poppig musik och många lugna och gamla, bra låtar också.

Efter så åkte vi till Ica Maxi och handlade lite, sen köpte vi med oss Mc Donalds hem.

Nu ska jag leka med Jennifer och Lena som sagt.

/Natta

Presentation


Hoppsan hejsaan!
Jag är en tjej som älskar att spela flöjt, dansa och va med kompisar.
Mer får ni veta om ni läser ;)
/NATTA

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Favvo...

Favvobok:Om jag kunde drömma
FAVVOARTIST:Miley Cyrus
FAVVOMAT:Många olika,en är Pasta Carbonara, mums!

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards