Nattaye

Alla inlägg under augusti 2009

Av Nathalie - 17 augusti 2009 18:32

Nu skriver jag lite fort att idag har jag och hela familjen åkt till heron city och först spelade vi bowling och jag vann! Skoja jag är inte bra på bowling... :) Mamma vann och jag kom trea. Sen åt vi lite sen lunch och gick till en spelhall som heter spinners och där på samma ställe bowlade vi.

Nu ska jag gå iväg till Jennifer. Jag vet, jag gör alltid nåt... = p

Jag kan berätta lite mer sen när jag kommer hem!

Byebye!

/Natta

Av Nathalie - 16 augusti 2009 19:20

Hej idag har jag lekt med Donya och Issa och ska nog sova över hos Donya ikväll. Nu skriver jag på min farmors dator eftersom att vi är hemma hos min farmor och farfar. Vi ska grilla! Mums. Senare ska jag ringa Donya så tror jag att vi ska sova över, om det inte blir för sent. Ha en bra  kväll!

/Natta

Av Nathalie - 15 augusti 2009 22:33

Idag har jag lekt med Emma, en klasskompis men hon är mer en vän. :)

När jag kom hem köpte vi mat från en restaurang. Jag, pappa och Jeffi tog en varsin Pasta Carbonara. Fast jag och Jeffi tog barnportioner. Jättegott.

Nu sitter jag och leker lite på datorn. Och pappa fixar lite med hur det ska bli på framsidan. Och så lyssnar vi på musik, just nu ABBA. De är jättebra.

Jag började lite på en tidning okej visst jag gjorde bara en framsida och en reklamsida. Hehe :) Den hette Barnens Aftonbladet. Varför kan det inte komma en sån tidning? Skulle vara kul. Det kunde vara en sån här tidning med typ 15 sidor i som man får för 5 kr med Aftonbladet... Skulle vara en kul grej. Vet inte vad jag ska göra nu... Aja Bye!

/Natta

Av Nathalie - 15 augusti 2009 13:20

Hej!

Igår lekte jag, Carro, Donya och Jennifer tillsammans först hemma hos Carro. Då hoppade vi studsmatta. Sen gick vi till Donya och badade, men inte så jättemycket. Det var jättekallt!!! :)

När jag gick hem och åt så åt vi köttbullar och stuvade makaroner. Mums.

Sen gick jag till Jennifer och försökte fixa en header till hennes blogg. Men det gick inte så bra... :)

Sen kom jag hem och "städade" mitt rum bara lite grann. Sen tittade vi på sagan om ringen igen. Den är verkligen jättebra. Och lite läskig. hihi.

Man vill liksom bara hjälpa till... Man lever sig liksom in i filmen. Jag sitter typ och säger. - Men spring då!! Haha. Nu är vi inne i andra filmen, de två tornen.

/Natta

Av Nathalie - 12 augusti 2009 22:26

Hej!

Jag tänkte lägga upp lite "gamla" bilder.

Det är från när jag och Donya är i centrum hon äter en munk, sen från när jag och Lena lekte förut och hon drog mig i en vagn till raman! Och jag drog henne tillbaka hem sen. En bra bild när jag sitter där i också. Eller typ en utsiktsbild. Och sen är det en bild från idag på en jättesöt igelkott nästan utanför mitt hus.

Nu ska jag titta på en film som heter typ Firenånting... Hehe godnatt!

/Natta

Av Nathalie - 12 augusti 2009 21:50

Hejsan har inte bloggat på någon dag, men jag vet inte varför. Idag har jag lekt med Lena och Jennifer. Jag började dagen med att gå upp klockan 12 typ... Jag läste en stund sen gick jag upp och åt frukost sen så fortsatte jag med min tidning som jag började på igår. Inte på datan utan förhand. Den heter Jippi hehe och den är jätterolig att skriva. Fast jag har bara gjort framsidan och nu håller jag på med innehållet. Sen efter någon tmme när klockan var 14.00 så ringde Lena och frågade om vi kunde leka, då gjorde vi det  och hon kom hem till mig, vi satt vid datorn, sen åt vi lunch, eller jag iallfall hon åt frysta köttbullar medans vi tittade på "VÄNNER" på tv. Hon fick lite problem med frysen, hihi. Den går inte att öppna på någon minut efter att man precis har öppnat den så.. Jaaa Sen lekte vi typ 7 minuter i en sandlåda vi har utanför. Sen ringde pappa och sa att vi skulle äta. Och då började det att regna. Sen kom Jennifer och vi fixade med bloggar lite och Lena gav oss massa tips. Och förresten Donya har fått en blogg och adressen är: www.donys.blogg.se! Hon började typ igår tror jag så hon har inte skrivit hur mycket som helst men ganska mycket iallafall. Nu sitter jag och chattar med Donya och jaaa, bloggar också. Hoppas att det inte blir såna här hopp mellan inläggen igen. Och jag vet, jaa jag skriver långa tråkiga inlägg, haha :)

/Natta 

Av Nathalie - 10 augusti 2009 18:12

Igår kom mamma hem från resan till göteborg. Gå gärna in på min fasters blogg och titta lite! :)

Måste lägga upp någon ganska bra bild från konserten sen.

De åkte först och stannade vid Askersund och sen i Tidaholm och sen i Göteborg. De åkte dit för att se Madonna!!! Sen gick de ju på Liseberg också såklart. De åkte grejer som Flumeride och Höjdskräcken tror jag den heter på lisse. Och en som de tyckte var kul som heter Kållerado. Sen har jag och pappa tittat på en film som heter Dagispapporna den är jättekul!

Och typ huvudrollen har Eddie Murphy eller det är han det handlar "mest" om liksom. Idag har jag vaknat ätit frukost och sen bär det av till hårklippet i centrum! Jag, Issa och Donya vi tog ett varsitt till hål i örat! Jag tog ett till i båda öronen. Jag höll i Donya och Issa när jag tog och jag höll även i Donya när hon tog. Men Issa satt ner på en stol så vi kunde inte hålla i hennes hand. Sen åkte vi hem efter kanske en halvtimme i centrum. Sen åkte hela familjen med bilen till lite olika ställen. Jeffi köpte ett par crocs och en hsmväska... Hehe, jag trodde hon skulle spara. Jag köpte inget, men tänkte köpa grejer man sätter på crocsen. Nu har jag kommit hem och sitter och bloggar. Ikväll ska nog alla fyra titta på sagan om ringen! Jag lägger upp ett litet klipp som pappa visade mig förut om gollum! :)

/Natta

Av Nathalie - 8 augusti 2009 14:44

Hej igen ska springa till Lena nu lägger bara upp en liten bild när vi gjorde bubbelsåpa och blåste lite. Det var jättekul och vi blåste många stora och fina bubblor. :)

Så nu ska jag tillbaka dit!

/Natta

Presentation


Hoppsan hejsaan!
Jag är en tjej som älskar att spela flöjt, dansa och va med kompisar.
Mer får ni veta om ni läser ;)
/NATTA

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Favvo...

Favvobok:Om jag kunde drömma
FAVVOARTIST:Miley Cyrus
FAVVOMAT:Många olika,en är Pasta Carbonara, mums!

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards